Meest risico volle vorm leukemie…

Lieve mensen,

Gisteren hebben we een gesprek gehad met de artsen. Spannend maar het is voor mij nu eindelijk duidelijk
wat de behandelings plan is.We hebben te horen gekregen dat ik in de meest risico
volle vorm zit. Afhankelijk van de risicogroep stelt dearts een behandelingsplan op.
Het doel van de chemo therapie is dat er geen leukemie cellen te zien is in het bloed of beenmerg.
En dit is de eerste keer heel goed gelukt want er waren geen verkeerde cellen te zien in mijn bloed/
beenmerg! Ik zie dit nog steeds als goed nieuws. De chemo doet zijn werk!
Voordat de stamceltranplantie plaatsvind krijg ik ook nog chemotherapie, zodat de kans op afstoting van
het (donor) beenmerg zo klein mogelijk is.
Gisteren heb ik mijn broers (Kees, Aart en Rik) nog officieel gevraagd.. of zij bereid zijn om mijn donor te
zijn, ik mocht dit natuurlijk niet vragen maar wat ben ik dankbaar voor de band die ik met ze heb… en ja ze zijn
ook bereid om dit voor mij te doen. Willen jullie met mij mee bidden dat hopelijk 1 van de 3 een match zou zijn?
Als dit niet het geval is gaan ze op zoek naar een onverwante donor uit de donor bank. Kortom ondanks het nieuws van gisteren sta ik er niet anders in. En weet ik zeker dat ik deze ziekte ga overwinnen. Dokter Visser zei net, het klinkt allemaal heel spannend maar jij bent mijn dagelijks werk.. en dat is ook zo!
Het wordt wel een hele steile berg maar ik weet dat God bij mij zal zijn, en Hij zal mij dragen in de
moeilijke momenten. Dat ik 3 weken in Amsterdam moet liggen zie ik wel tegenop. Het voelt zo ver weg.. van de kinderen, Stefan familie en vrienden.. er moet natuurlijk heel
veel geregeld worden voor die tijd, mijn zussen/boers en ouders doen er alles aan, zodat ik alles
goed kan loslaten. Wat ben ik blij verrast voor de vele kaarten die ik heb ontvangen! Ik kan jullie niet allemaal persoonlijkbedanken, maar weet dat ik het heel erg waardeer en dit geeft mij heel veel kracht en troost!
Ook wil ik de mensen bedanken die voor mijn gezin koken en de mensen die s’ avonds komen oppassen zodat Stefan elke avond naar mij toe kan. Als je soms twijfelt waar God is.. nou ik heb Hem zeker gevoeld afgelopen 3 weken! Jezus is dicht bij ons, want de liefde die wij krijgen van jullie allemaal is zo sterk dat kan niet anders zijn dan de
nabijheid van onze God! Over ongeveer een weekje mag ik even naar huis. Ik kan niet wachten om mijn kinderen te zien spelen.. om ze te knuffelen, te ruiken .. om gewoon samen met Stefan op de bank te zitten…

♡En als de golven over slaan, dan blijf ik Hopen op Uw
naam! Want in de storm bent U dichtbij♡

Heel veel liefs,
Karlien ♧