vriendendienst ‘SAMEN’

Geschilderd door Jannet Visch

Exodus 17 ; De Israëlieten zijn net ontsnapt uit Egypte, maar dan vallen de Amakelieten hen in de rug aan. Zolang Mozes echter zijn armen met zijn staf omhoog houdt, zijn ze aan de winnende hand.

Heb jij 3 september al in je agenda staan?

Het lijkt nog even te duren maar voor je het weet is het zover.

Ik heb al een tijdje niet geschreven maar dit bewaar ik voor 3 september. Ik ga dan namelijk mijn laatste blog voorlezen tijdens de vriendendienst. Een dienst niet ter ere van mijzelf maar ter ere van God en om te laten zien wat de liefde die jullie hebben gebracht kan doen. Als bondgenoten. SAMEN.

Een dienst vol met muziek, want muziek raakt ons, verwondert ons, emotioneert ons en herinnert ons. In de periode van mijn ziek zijn kreeg ik veel nummers doorgestuurd of teksten op kaarten geschreven. Een aantal van deze nummers gaan we horen en samen zingen.

Na de dienst is er gelegenheid voor een hapje en drankje in de Franse School. Om SAMEN te proosten op de liefde. Hiervoor kan je je aanmelden via onderstaande link ‘vriendendienst’ zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Tot dan

Liefs Karlien

SAVE THE DATE zaterdag 3 september 16.00 in de Grote of Andreaskerk te Hattem.

Vriendendienst