‘In het licht’

In de donkere nacht
Verschijnt een licht
En de duisternis
Krijgt het niet in haar macht.

 

Lieve mensen,

Onze brievenbus zat weer vol met de mooiste wensen voor het nieuwe jaar.

Via deze weg willen wij jullie allemaal gezegende kerstdagen en een hoop-en liefdevol 2021 wensen! Dank allen voor jullie hulp en steun afgelopen jaar.

We kijken terug op een mooi hartverwarmende winterwandeling die wij liepen voor Matchis. We hebben maar liefst €5.052 opgehaald! Dank jullie wel.

Wij hopen en bidden dat wij met meer vertrouwen het nieuwe jaar in kunnen gaan. Vorig jaar met de feestdagen leefden wij in wanhoop, en als we hierop terugkijken snappen we niet hoe we de dagen zijn doorgekomen. Maar het was Gods vrede, het licht van Christus die ons rust gaf. En dat wij nu feestdagen na zon tijd samen als gezin mogen vieren is geweldig. En wij hopen dat jullie ook deze kerst de vrede van God mogen ervaren, ook al mogen we elkaar niet ontmoeten in een volle kerk. Maar juist in de duisternis schijnt het Licht, en wij hopen dat jullie ook deze kerst het Licht van Christus mogen ervaren.

We kijken uit naar het nieuwe jaar, want 15 januari is mijn eerste stamcelverjaardag, en dit is voor ons een hele speciale dag. Helaas kunnen wij dit niet groots vieren, maar de dankbaarheid overheerst.

 

In het licht van Gods Zoon,
Zien wij zijn goedheid,
Zijn waarheid.
In het licht van Gods Zoon,
Brengt Hij in kleinheid
Zijn grootheid dichtbij.

In mijn donkere nacht
Verschijnt zijn licht
En de duisternis
Krijgt het nooit in haar macht.