Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
85 berichten.
sarah sarah heeft geschreven op 4 april 2024 om 21:30
Ik heb het al opgegeven om ooit genezen te worden van HSV2, omdat ik veel behandelingen heb geprobeerd, maar geen enkele werkt voor mij. Ik ben naar een ander ziekenhuis geweest. Ze vertellen me altijd hetzelfde. Er is geen remedie voor herpes. Toen ik een bericht tegenkwam over Dr. ogugu in het net van een dame genaamd Angela. Ik nam contact met haar op en zij stelde me gerust met zijn kruidenmedicijn dat ik innam volgens de manier waarop hij het had opgedragen, zo werd ik genezen. Ik twijfelde eerst omdat ik bij een heleboel gerenommeerde artsen ben geweest, veel medicijnen heb geprobeerd, maar geen enkele kon mij genezen. dus besloot ik naar hem te luisteren en hij begon met de behandeling, en binnen twee weken was ik volledig vrij van herpes. Ik wil DR. Ogugu heel hartelijk bedanken voor wat hij in mijn leven heeft gedaan. laat hem gerust een bericht achter op e-mailsolutiontempledrogugu@gmail.com.com of Whats-app hem +2347011196745. hij geneest dit ook allemaal 1.HIV 2.HIV HPV 3.ALS 4. BEDPLAATSEN DIABETES.
Jenneken Jenneken heeft geschreven op 13 december 2022 om 10:49
Hallo Karlien, dankjewel dat we het verhaal van jou en je gezin mochten delen. Ik wens jullie samen alle goeds voor de toekomst. Groeten Jenneken van Goodwill
Annet Spannenberg Annet Spannenberg heeft geschreven op 1 november 2020 om 08:44
Wat een krachtige jonge vrouw ben je toch! Je vraagt om ideeën voor je kaarten, een fotomozaiek misschien? Is wel een werk hoor? Je kunt dan van al je kaarten foto’s maken en die digitaal verwerken tot een schilderij. ‘t Is maar een ideetje. Groetjes; Annet
Jolanda Sieders Jolanda Sieders heeft geschreven op 31 oktober 2020 om 09:43
Hoi Karlien Wellicht ken je me niet meer , maar ik heb bij je broers in de klas gezeten. Ik kwam ter toeval op je blog terecht en vond daarom ook dat ik even een berichtje moest achterlaten. Ik wens jou en je familie veel kracht toe. Met bewondering je blogs gelezen. Groetjes van Jolanda (vanuit Wateringen )
Petra vd Brake Petra vd Brake heeft geschreven op 3 juni 2020 om 19:54
Beste Karlien en gezin, Net je blog gelezen. Ontroerende woorden. Knap onder woorden gebracht. Ik wens je en je hele familie veel kracht toe. Hoop dat het steeds een stapje beter mag gaan. Hartelijke groet, Petra (oud-collega van je moeder)
Roelanda Beekhuis Roelanda Beekhuis heeft geschreven op 16 februari 2020 om 15:41
Vanmorgen in de kerk, via de getuigenis van je zwager Arjen, opnieuw over jullie situatie gehoord. Ik was er wel bij bepaald door je aangetrouwde nichtje en je nichtje op school. Grote bewondering voor de manier waarop jullie met de ziekte omgaan. Dat is genade. En daar ontvang je kracht voor. We bidden en hopen dat de 2e stamceldonatie je volledige genezing geeft. Heel veel kracht en geduld toegewenst. Hartelijke groeten Jasper en Roelanda Beekhuis
Erna Erna heeft geschreven op 20 januari 2020 om 08:57
Lieve Karlien, Ik lees zojuist dat het vandaag allemaal opnieuw staat te gebeuren. We denken aan je en vouwen voor jou en jouw gezin onze handen! Lieve groeten Erna
Jeanine Kamps- Wanders Jeanine Kamps- Wanders heeft geschreven op 19 januari 2020 om 15:35
Karlien, Volhouden! Veel kracht en sterkte hiervoor toegewenst. Hier kom je door, door op Hem te vertrouwen.
Tjitske Tjitske heeft geschreven op 22 december 2019 om 15:09
Wat fijn dat je weer thuis bent, even geen ziekenhuis maar genieten van je gezin in je eigen huis! Wij wensen jou, met allen die je lief zijn, gezegende kerstdagen en Gods onmisbare zegen in 2020.
Coby Coby heeft geschreven op 22 december 2019 om 11:24
Ondanks alles fijne dagen,dappere Karlien. Liefs
Coby Coby heeft geschreven op 15 december 2019 om 21:13
Wat een zware strijd, en wat een moed heb je elke keer opnieuw. Bewondering voor je. Heelveel sterkte verder. Geen woorden.
Egbert Veen Egbert Veen heeft geschreven op 14 december 2019 om 18:37
Immanuēl: GOD MET ONS. Ook als we door onze tranen en vragen niet altijd uitkomst zien. HIJ IS ER BIJ. Heel veel liefs.
Mariëlle Mariëlle heeft geschreven op 10 december 2019 om 19:50
❤️you sis
Trudi van Gelder Trudi van Gelder heeft geschreven op 22 november 2019 om 14:31
Lieve Karlien Wat zijn we geschrokken toen we hoorden dat de leukemie terug was gekomen. Niet te bevatten wat dat voor jouw en je gezin heeft betekent. We wensen je heel veel moed en sterkte toe bij je nieuwe behandeling. Maar boven al God onmisbare nabijheid . Ook zullen we je niet vergeten in onze gebeden. Lieve groet van ons.
Maureen Maureen heeft geschreven op 19 november 2019 om 20:22
IK vind het enorm erg. ik kan het niet beseffen. Je bent een strijder. GA door. Topper ❤❤
Mariska Mariska heeft geschreven op 19 november 2019 om 14:52
Lieve lieve meid, Wat had ik jou het gegund dat het klaar was, dat je geen chemo meer zou hoeven en vooral niet zoveel verdriet meer te hoeven hebben. Ik wens jou het aller aller beste en ik zal heel veel aan je denken. Sterkte lieve meid???
winanda winanda heeft geschreven op 8 november 2019 om 17:39
heey karlien ...bedankt voor het mooie kaartje wat je hebt gestuurd naar dagbesteding... ik lees je blogs om op de hoogte te blijven hoe het met je gaat..je bent zo n sterke vrouw dat je ondanks alles nog overal zo positief over blijft maar dat wist ik al de eerste dag dat ik je inwerkte 🙂 houd vol en hopelijk tot zeer snel..dikke knuf!!!
Henriette en Evert Jan Henriette en Evert Jan heeft geschreven op 17 september 2019 om 09:26
Lieve dappere Karlien We willen je bemoedigen met deze opwekking: 824 prijs Hem. Elke keerals we die horen moeten we aan jou denken. Hij heelt je hart... ..en morgen dans je weer!! Veel plezier op Terschelling
Hermien Hermien heeft geschreven op 17 september 2019 om 07:13
Fijn weer wat van je te horen! Het is een lange weg....maar wat ben je dapper. En ook de moeilijke momenten zijn er, heel begrijpelijk. Hoop dat jullie kunnen genieten op Terschelling met elkaar en je je een beetje goed voelt. Liefs ?
Ramon Ramon heeft geschreven op 16 september 2019 om 21:06
Mooie update weer Karlien! Echt fijn om te horen en te weten dat het naar omstandigheden zo goed mag gaan, ondanks de zware momenten. Ga zo door! Xx